Zloženie:
voda, jačmenný slad, pšeničný slad, chmeľové produkty, pivovarské kvasinky
Rodinný pivovar Jacob sa nachádza na brehu jazera v mestečku Bodenwöhr severne od Regensburgu. Bol založený v roku 1758 s cieľom produkcie piva pre miestnu železiarsku huť a Jacobovci ho získali do svojho vlastníctva v roku 1884, kedy ho kúpil pradedko dnešných vlastníkov Johann Baptist Jacob. Pivovar si zakladá na tom, že je skutočne rodinným pivovarom a takto pristupuje k produkcii aj distribúcii svojho piva. Varí tradičné nemecké ležiaky, ale známy je predovšetkým svojimi pšeničnými pivami. Okrem Naturtrübe štandardne varí tiež Kristal, Dunkel, Winter a Doppelbock. Ako jeden z mála tradičných pivovarov sa nebojí experimentovať so starnutím piva v sudoch a špeciálnych ručne varených chmelených edíciách. Takže vlastne patrí tiež medzi tiež craftbier.