Zloženie:
Čiastočne fermentovaná jablková šťava, siričitany, sýtené CO2.
Každý cider má v sebe menšie množstvo zvyškového cukru (podobne ako víno). Jeho množstvo sa líši podľa miery prekvasenia. Sladší Cider je zastavený skôr, takže nestihli naplno prekvasiť a zvyškového cukru je teda viac. Cider však v Cidérce nepasterizujú a sterilne nefiltrujú, a preto dozrieva a ľahko prekvasuje vo fľaši. Preto sa v čase množstvo zvyškového cukru trochu znižuje a naopak zvyšuje nasýtenia fľaše.
Ten najlepší cider nevyrábajú ľudia, ale príroda. V Cidérce s láskou skladajú dohromady ingrediencie, na všetko dohliadajú a tešia sa z výsledku. Všetko začína jablkami. Vyberajú to najlepšie z moravských sadov a fariem. Len vďaka nim si cider môže zachovať plnú ovocnú chuť a pritom byť svieži a ľahký.